Hämmentävä kurkistus pääni sisään

”Mä haluisin tehä jotai muuta… Jotai iha uutta! Tiiäkkö?”

Tiesin kyllä pitkään mitä se olisi. En vain uskaltanut sanoa sitä ääneen. En muille kuin kaikista läheisimmille ystävilleni. En tiedä mikä siinä pelotti niin paljon. Muiden mielipiteet? Laatikon ulkopuolelle hyppääminen? Haaveen konkreettinen toteuttaminen?

Uutena vuotena tein lupauksen, että tänä vuonna en enää pelkäisi sitä, mitä muut ajattelevat minusta. Päätin, että seuraisin intuitiotani ja haaveitani täysillä ja ryntäisin täysillä niitä päin. Vaikka kompuroisin, takeltelisin tai epäonnistuisin täysin, niin ainakin olisin yrittänyt.

Halusin perustaa blogin.

No tässä sitä ollaan. Luet nyt blogini ensimmäistä blogitekstiä. Perkele.

Ymmärrän, että saattaa kuulostaa hassulta, että mietin/olen miettinyt liikaa muiden mielipiteitä – ottaen huomioon, että toimin laulaja-lauluntekijänä ysäri-poppi-räppi-gimmabändissä nimeltä Snakebutterfly.

Mutta kyllä, minäkin olen syyllistynyt pohtimaan tuota iänikuista fraasia: ”Mitäköhän muut ajattelee?” Let’s face the facts: ei muita oikeasti kiinnosta. Hurraa ja maailma on auki!

No kukas tänne sitten oikein kirjoittelee? Ja miksi blogi?

Olen Susanna – 24-vuotias nainen Helsingin Kalliosta. Olen Teatteritieteen opiskelija, freelance-näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä. Kahta viimeisintä aina silloin, kun saan rohkeutta tarpeeksi sanoa näin ääneen. (Huijarisyndroomasta lisää tulevissa blogiteksteissä!)

KOKEILU1

Halusin aloittaa blogin, koska rakastan kirjoittamista. Kirjoittaminen on minulle (kuten varmasti monelle muullekin) tapa jäsennellä ajatuksia ja maailmaa. Lisäksi kirjoittamisessa on jotain ah-niin-ihanan konkreettista. Olen viime vuosina käsitellyt maailmaa biisitekstien kautta, mutta nyt olen ruvennut janoamaan pidempiä tekstejä. Siksi blogi.

Tässä blogissa tulen käsittelemään omaa elämääni erilaisten filtterien läpi. Välillä tulen raportoimaan päivistäni päiväkirjamaisen tarkasti ja välillä saatan vouhottaa jostain hyvästä teestä tai youtube-videosta. Välillä saatan piirtää, kirjoittaa runoja, linkittää biisinpätkää ja taiteilla pitkin seiniä. Mutta älä huoli, pyrin jäsentelemään tämän blogin niin, että sinäkin pysyt mukana kelkassa.

Tämä blogi tulee olemaan hämmentävä kurkistus pääni sisään.
Tämän blogin nimi on SUS.

Tervetuloa!

Photos by: Susanna Hyvärinen

 

 

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Hämmentävä kurkistus pääni sisään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s